Menu
Close

Rejestracja

Close

Intryguje i inspiruje

narvil

17 lis Intryguje i inspiruje

Studio Aruana w Hotelu Narvil Conference & Spa w Serocku pod Warszawą to mistrzowskie połączenie sztuki kulinarnej z luksusem i designem. nspiruje, pozwala odetchnąć i przenieść się do wyjątkowego świata kreacji. To idealne miejsce aby zaskoczyć partnerów biznesowych niecodzienną przestrzenią i przeżyć wysmakowaną przygodę kulinarną.

Studio Aruana to wyjątkowe miejsce, które odkrywa świat nieznanych kreacji przed odwiedzającymi miejsce gośćmi. Studio Aruana to połączenie mistrzowskiej sztuki kulinarnej z ekskluzywną aranżacją jego wnętrza i najwyższej jakości sprzętu Gaggenau, marki z ponad 330-letnią tradycją. Podzielone na strefę Relaksu, Kreacji i Degustacji staje się idealnym miejscem spotkań biznesowych, jak i wyjątkowych okazji spędzenia czasu.

Dzięki szefowi kuchni Witkowi Iwańskiemu Studio Aruana staje się także swojego rodzaju miejscem wysmakowanych eksperymentów, w którym rodzą się nowe koncepty niezwykłej sztuki kulinarnej. Utalentowany i uhonorowany wieloma prestiżowymi tytułami Szef Kuchni restauracji Aruana i ambasador marki Gaggenau w Polsce wyznaje filozofię kuchni niecodziennej, łączenia nieoczywistych składników, a zarazem przedstawiania sztuki gotowania
w prosty, spójny oraz intrygujący sposób.

„Wierzę, że znakomita kuchnia Szefa Witka Iwańskiego będzie zarazem pretekstem, jak i powodem biznesowych oraz prywatnych spotkań w Hotelu Narvil. To wyjątkowa ekskluzywna przestrzeń jakiej dotąd brakowało na kulinarnej mapie Polski. Z pewnością zaskoczy ona wielu. Doświadczenie kulinarne w naszym Studio, to nie tylko oryginalny sposób na spędzenie czasu, ale również niecodzienna możliwość zaskoczenie partnerów biznesowych oryginalnym miejscem spotkania. Wkładamy wiele serca i zaangażowania w ten projekt. Wierzę, że wszyscy odwiedzający Studio Aruana odczują jego wyjątkowość. 14 listopada zainaugurowaliśmy działalność studia uroczystym otwarciem, które uświetnił wyjątkowy koncert Młodej Polskiej Filharmonii” – opowiada Grażyna Kowalczyk, Dyrektor Generalny Hotelu Narvil, Hotelarz Roku 2014.

Studio Aruana będzie też miejscem spotkań, w którym wspólnie z zapraszanymi Szefami Kuchni z całego świata, będzie rozwijana myśl kulinarna, tworzone nowe dania i koncepty kulinarne.

Wyjątkowy koncept miejsca. Kulinarny salon. Studio Aruana zostało zaprojektowane tak, aby każdy Gość mógł znaleźć przestrzeń dla siebie. Podział Studia na trzy strefy: Kreacji, Degustacji i Relaksu gwarantuje komfortową przestrzeń dla Gości o różnych potrzebach. Strefa Kreacji powstała z myślą o uczestnikach, ekskluzywnych i interaktywnych pokazów kulinarnych. To także tutaj najwięksi Szefowie Kuchni będą przygotowywać pokazy i degustacje. Strefa Degustacji to miejsce, gdzie będzie można wspólnie próbować przygotowanych przez siebie potraw oraz specjałów Szefa Kuchni. Każdy będzie mógł poczuć się jak w prywatnej restauracji. Ostatnia Strefa Relaksu – to miejsce przygotowane do rozmów, odpoczynku oraz spotkań z sommelierem.

fot. Hotel Narvil
Więcej: hotelnarvil.pl

 

SHARE:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Email marketing powered by FreshMail
 

Email marketing powered by FreshMail